Трикотажні плаття з поділом на кольори
Зараз шукаю трикотажну сукню, але хочу одразу бачити варіанти за кольорами. Цікавлять як нейтральні відтінки, так і щось більш виразне. Проблема в тому, що на деяких сайтах доводиться довго гортати загальний список. Мені зручніше, коли можна перейти в окрему категорію, наприклад сірі або рожеві моделі. Також хочу знайти варіант у рубчик, бо подобається текстура тканини. Фото для мене важливі, адже саме вони допомагають зрозуміти фасон. Якщо хтось уже дивився подібний структурований каталог, підкажіть, де це зробити.
21 Views

Я переглядала розділ із платтями за посиланням https://25union.com.ua/katalog/platya/, коли підбирала трикотажну модель. Мені сподобалося, що можна перейти до підкатегорій, наприклад варіанти в рубчик або окремо за кольором. Це дозволяє не переглядати всі моделі підряд, а зосередитися на конкретному типі. У кожної сукні є фото, тому легко порівняти фасони. Я змогла швидко перейти між підкатегоріями, щоб зіставити кілька варіантів. Такий поділ допомагає не заплутатися в асортименті. У результаті я змогла обрати потрібний відтінок без зайвого пошуку.