top of page

BLACKSWAN

Public·199 members

Трикотажні плаття з поділом на кольори

Зараз шукаю трикотажну сукню, але хочу одразу бачити варіанти за кольорами. Цікавлять як нейтральні відтінки, так і щось більш виразне. Проблема в тому, що на деяких сайтах доводиться довго гортати загальний список. Мені зручніше, коли можна перейти в окрему категорію, наприклад сірі або рожеві моделі. Також хочу знайти варіант у рубчик, бо подобається текстура тканини. Фото для мене важливі, адже саме вони допомагають зрозуміти фасон. Якщо хтось уже дивився подібний структурований каталог, підкажіть, де це зробити.

21 Views
Madina Tarin
Madina Tarin
14 hours ago

Я переглядала розділ із платтями за посиланням https://25union.com.ua/katalog/platya/, коли підбирала трикотажну модель. Мені сподобалося, що можна перейти до підкатегорій, наприклад варіанти в рубчик або окремо за кольором. Це дозволяє не переглядати всі моделі підряд, а зосередитися на конкретному типі. У кожної сукні є фото, тому легко порівняти фасони. Я змогла швидко перейти між підкатегоріями, щоб зіставити кілька варіантів. Такий поділ допомагає не заплутатися в асортименті. У результаті я змогла обрати потрібний відтінок без зайвого пошуку.

• Instagram
  • TikTok
  • X

Stay connected.

Thanks for subscribing!

• Instagram
  • TikTok
  • X
  • Discord

© Kticketbox. All rights reserved Designed by TrinityMS 2024.

bottom of page